JM Business01 - шаблон joomla Mp3

Concesionar Groupe Renault pentru Calarasi si Ialomita

IMPORTANT !!!!!

Societatea recruteaza agenti de vanzari vehicule noi !!!

Formare si salarizare foarte atractive . 

      Societatea a fost infiintata in anul 1991 , avand ca obiect de activitate comertul cu marfuri industriale si din 1995 devine Concesionar Dacia.
      Pana in anul 2000 societatea desfasoara doar activitatea de vanzari vehicule Dacia , an in care deschide un atelier service mecanic/electric la standarde impuse de SC Automobile Dacia si un magazin pentru comercializare piese de scimb de origine.
      In perioada urmatoare societatea isi continua dezvoltarea prin largirea paletei de servicii oferite clientilor si prin realizarea de investitii imobiliare care sa duca la cresterea gradului de satisfactie al clientilor nostri. Astfel am deschis o statie de inspectie tehnica periodica , am dezvoltat serviciul de asistenta tehnica pe traseu - Dacia Asistenta.
     Din 2006 am construit un nou atelier caroserie (tinichigerie/vopsitorie) destinat tuturor marcilor auto , dotat cu utilaje de ultima generatie si cu linie de vopsire ecologica pe baza de apa. Deasemenea am demarat comercializarea pieselor auto petru alte marci decat Dacia sau Renault.

    Incepand cu anul 2007 societatea devine si Concesionar Renault avand construit un show room si atelier mechanic la standard Renault cu o suprafata de 1000 mp.      

     Prin realizarea acestei noi investitii urmarim satisfacerea dorintelor clientilor de a avea si in Calarasi un atelier pentru service Renault si speram sa atragem si mai multi clienti catre marcile Grupului Renault.